کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی چیست؟
یکی از عوامل داشتن یک جامعه سالم توجه به صنعت غذایی آن است. و صنایع غذایی هم بایست از دستگاهی بهره ببرند که بتواند نیازهای روزمره آنها را برآورده کند. دما و حرارت اصلی ترین احتیاجی است که برای تولید در صنایع غذایی ضرورت دارد. دیگ بخار صنعتی این امکان را فراهم کرده است که گرما را در هر مرحله از پروسه تولید مواد ایجاد شود و می تواند به صورت مستقیم یا از طریق آب گرم در دسترس باشد.
کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی بسیار متنوع می باشد. و می تواند در بیشتر فرآیند تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرد. اما به این معنی نیست که فقط برای پخت و پز مواد غذایی مورد استفاده قرارمی گیرند. بلکه کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی برای خشک کردن مواد غذایی و ایجاد رطوبت برای بالا بردن دمای محیط و ضدعفونی کردن محیط و وسایلی که مورد استفاده قرار می گیرند. و کم کردن خطر دچار شدن مواد غذایی به میکروب و باکتری ها می شود.
کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع لبنی چیست؟
برای اینکه محصولات لبنی تولید شوند باید شیر را گرم و فرآوری کرد. راه حل قابل اطمینان استفاده از دستگاه پر قدرت و با کیفیت است. دیگ بخار برای این کار به طور قطع مناسب ترین روش است. بهداشت در این صنعت حرف اول را می زند زمانی که شیر را به نقطه جوش برسانید ، باکتری ها و میکروب ها را از میان می برید و از فاسد شدن شیر جلوگیری می شود. و به طبع عمر و مدت زمان استفاده از شیر بیشتر می شود. کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی به تهیه شیر خشک، پنیر، کره، خامه، ماست و پاستوریزه کردن مواد و استریل وسایل کمک کرده است.
کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی مثل لبنیات باعث شده که محصولات به صورت پاستوریزه به دست مصرف کننده برسد. و از سلامت و بهداشت آن اطمینان داشته باشد. در بحث تولید هم منجر به بالا رفتن میزان تولید شده تا جوابگوی نیازهای غذایی همه مردم باشد .
کاربرد دیگ بخار صنعتی در تولید رب گوجه فرنگی
حرارت مهمترن عاملی است که برای تولید رب گوجه فرنگی بسیار اهمیت دارد. و برای داشتن این المان باید از دیگ بخار کمک گرفت. حال در ادامه مطالب بیشتر با فرآیند تولید رب و کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی آشنا می شوید. در ابتدای مرحله تولید گوجه فرنگی ها را شستشو داده و بعد از آن گوجه های خراب را جداکرده و سپس آنها را تکه تکه و کوچک می کنند. حال نوبت به بویلر صنعتی می رسد تا با بالا بردن دما گوجه ها را به شکل خمیر در آورده که حرارت زیاد باعث می شود. باکتری های موجود از بین بروند و محصول ضد عفونی شود.
کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی پرورش قارچ
لازمه پرورش قارچ داشتن محیطی با دما و رطوبت ثابت است. برای داشتن این محیط نیاز است. که از دستگاهی استفاده شود که بتواند این نیازها را برای شما بر طرف کند. دیگ بخار صنعتی تمام خواسته شما را پاسخگو است. کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی به اینجا ختم نمی شود و توانایی مهم دیگر آن ضدعفونی کردن و از میان بردن باکتری ها است.
در پرورش قارچ همیشه باید دما در یک مقدار معینی قرار داشته باشد با زیاد شدن دما مواد داخل و روی سطح کمپوست از بین می رود. و با کم شدن آن رشد قارچ کمتر می شود. اما دمای مناسب به تنهایی برای پرورش قارچ کافی نیست، رطوبت هم باید در کنار دما در محیط باشد. تا هوای سالن پرورش قارچ خشک نشود. نکته ای که باید به آن اشاره کرد این است که روش های دیگری هم وجود دارد برای پرورش قارچ اما هیچ کدام به تنهایی جواب گوی نیازهای سالن پرورش قارچ و به خوبی این روش نیستند و هزینه های این کار را افزایش و خطرات خود را دارند.
کاربرد دیگ بخار صنعتی در تولید قند و تولید کیک و شکلات
قند محصول استفاده از نیشکر خام می باشد. نیشکر را با آب مخطوط کرده. و به کمک دیگ بخار صنعتی آنها را حرارت می دهیم. تا به چیزی مثل آب قند برسیم. در ادامه با دادن حرارت و تبخیر شدن کم کم آب مواد به شکل بلوری در می آیند که در نهایت قند را به این شیوه تولید می کنند . کیفیت آب مورد استفاده در این صنعت غذایی بسیار با اهمیت است. و با دیگ بخار صنعتی به این امر دست پیدا خواهید کرد. کاربرد دیگ بخار صنعتی در صنایع غذایی کمک زیادی به این صنعت کرده تا بتوان محصولی با کیفیت و سالم به دست آورد.